Vodič za primanje ljubimaca u nekretnini za odmor

velj 23, 2020 | Savjeti za vlasnike kuća

Većina putnika u Europi vodi ljubimce na putovanja. Ako vlasnici nekretnina prihvaćaju ljubimce u svoje nekretnine, to će im pomoći da povećaju prihod od najma. U nastavku je vodič za primanje gostiju s ljubimcima.

Upoznajte goste s propisima o kućnim ljubimcima na vašem području

Većina europskih zemalja i regija prihvaća ljubimce i ima propise za osobe koje ulaze u teritorije ii izlaze iz njih s kućnim ljubimcima. Ako vašu nekretninu rezervira gost s ljubimcem, svakako s njim podijelite propise koji se primjenjuju u vašoj zemlji. To će mu pomoći da se pripremi i putuje s odgovarajućim dokumentima.

Da biste saznali više o tim propisima, predlažemo da pročitate sljedeće blogove:

●     Pravila i savjeti za putovanje u Europi s ljubimcima

●     Novi europski propisi za putovanja s ljubimcima

Popis restorana i kafića koji primaju ljubimce na vašem području

Iako se na internetu mogu vrlo lako pronaći restorani koji primaju ljubimce, osobna preporuka gostu će značiti mnogo i pomoći će vam da dobijete više ocjene. Predlažemo da popis takvih restorana i kafića ispišete i držite u svojoj nekretnini kada dođu gosti s ljubimcima. Možete se dodatno potruditi i gostima preporučiti jela koja mogu probati u tim restoranima.

Lokalni veterinari i prva pomoć za ljubimce

Prilagodba na novo okruženje i novi dom nije svakome laka. Da biste gostima pomogli u nepredviđenim zdravstvenim problemima s njihovim ljubimcima, u nekretninu stavite pribor za prvu pomoć za ljubimce, kao i podatke za kontakt s lokalnim veterinarom.

Atrakcije i vođeni obilasci

Gosti smatraju da su vlasnici nekretnina stručnjaci za svoje područje. Kao vlasnik nekretnine možete im pokazati svoje znanje tako da im kažete koje atrakcije mogu posjetiti s ljubimcima. Mnogi europski gradovi imaju vođene obilaske u kojima su ljubimci dobrodošli. Popis takvih obilazaka stavite u svoju nekretninu.

Popis onoga što se smije i što se ne smije

Ako želite da gosti svoje ljubimce drže dalje od nekih predmeta ili mjesta u vašoj nekretnini, napišite to na popis koji ćete dati gostima čim stignu. Većina gostiju odgovorni su vlasnici ljubimaca i poštovat će vaše smjernice.

Smatrate da smo zaboravili nešto napisati u ovom vodiču? Ostavite nam komentar i sigurno ćemo to uvrstiti u naše preporuke.

Share this post

[wd_hustle id=’2′ type=’social_sharing’/]

Neka vaš dom za odmor s nama

Belvilla donosi 40+ godina iskustva u upravljanju nekretninom i preko 2000 putničkih partnera kako bi optimizirao vaš prihod od najma za vas bez ikakvih komplikacija.

Neka vaš dom za odmor s nama

Belvilla donosi 40+ godina iskustva u upravljanju nekretninom i preko 2000 putničkih partnera kako bi optimizirao vaš prihod od najma za vas bez ikakvih komplikacija.

You may also like

0 Comments

Submit a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Pretplatite se na naše obavijesti

Thank you for subscribing

Subscribe to our newsletter

For over 40 years we’ve been helping homeowners across Europe improve your income from their holiday homes. Subscribe to get our weekly articles in your email.

Thank you for subscribing