Kako vaša druga nekretnina može ostvariti prihod za vas!

ožu 23, 2020 | Osobne financije, Savjeti za vlasnike kuća

Posjedujete drugu nekretninu? Ili razmišljate o ulaganju u drugu nekretninu? Pitate se kako najbolje iskoristiti ulaganje u drugu nekretninu? Evo kako možete dugoročno ostvariti prihod i izvući maksimalne prednosti ulaganja.

Znamo da je kupnja druge nekretnine jedan od omiljenih medija dugoročnog ulaganja u nekretnine.  Slažemo se da postoje brojne prednosti u posjedovanju druge nekretnine – nekretnina pomaže u potencijalnoj zaradi putem prinosa od najma ili rasta kapitala, te pruža mjesto za odmor od grada gdje se možete opustiti i odmoriti. Ima smisla posjedovati drugu nekretninu, naravno, ako si je možete priuštiti.

Pitanje je kako drugu nekretninu maksimalno iskoristiti. Možete li je iskoristiti kao dodatni izvor zarade? Pa naravno! Druge su nekretnine jedan od najboljih načina za ostvarivanje pasivne, ali redovite dobiti.

Ipak, stjecanje druge nekretnine zahtijeva vrijeme i znanje o procesima iznajmljivanja nekretnina za odmor. Također je izazov pronaći dobre stanare u svim sezonama. Sigurno se pitate postoji li bolji način iznajmljivanja druge nekretnine. Da! Pročitajte u nastavku više o tome.

Prihod od iznajmljivanja može ponuditi dodatni protok gotovine

jedan od najlakših načina zarade prihoda jest iznajmljivanje druge nekretnine. Zašto? Budući da je putovanje postalo osnovan dio života bez obzira na to radite li daleko ili blizu doma, radi li se o svakodnevnom životu, boljim mogućnostima zaposlenja ili odmoru, ljudi redovito putuju. Nužno je imati krov nad glavom. Vaša će vam druga nekretnina uvijek donositi prihode putem najma ili pristojbe za dozvolu pod uvjetom da je nekretnina na dobroj lokaciji.

Olakšajte si iznajmljivanje nekretnine

Jeste li znali da možete kratkoročno iznajmljivati drugu nekretninu? Da!

Predstavljamo Belvillu – pomaže vlasnicima nekretnina u ostvarivanju milijuna noćenja diljem svijeta već više od 40 godina. U Belvilli olakšavamo iznajmljivanje ponudom širokog raspona usluga. Možete se opustiti dok mi upravljamo nekretninom i pomažemo vam u zaradi prihoda od iznajmljivanja.

Što možemo učiniti za vas?

 ●     Marketing vaše nekretnine – Znamo da je promicanje nekretnine na što je moguće više mjesta ključno za povećanje vaših prihoda. Sve ćemo učiniti kako bi vaša nekretnina dobila pažnju koju zaslužuje. Surađujemo s više od 2000 internetskih stranica, uključujući Booking.com, Airbnb, Expediju, Tripadvisor, Homeaway, Casamundo i druge kako bismo na što je moguće bolji način oglasili vašu nekretninu tijekom cijele godine.

 ●     Maksimalno povećanje prihoda – Upotrebljavamo moć tehnologije kako bismo maksimalno iskoristili vašu nekretninu i povećali joj vrijednost. Dinamično određujemo cijenu uz umjetnu inteligenciju za izračun cijene nekretnine za odmor uporabom kombinacije povijesnih podataka, internetskih pretraživanja, podataka tržišta i konkurencije te analize tih podataka. Tako se cijena vaše nekretnine za odmor automatski određuje i odražava tržišnu vrijednost u stvarnom vremenu kako biste dobili najbolju cijenu, najbolju stopu rezervacija i maksimalan prihod.

 ●     Pravodobna isplata – Naši vlasnici nekretnina primaju pun iznos najma unutar dva tjedna prije dolaska gostiju. To znači da će prihod najma biti na vašem bankovnom računu prije dolaska gostiju.

I još mnogo toga…

Iznajmljivanje nekretnine za odmor uz Belvillu jedan je od najpametnijih i najjednostavnijih načina za ostvarivanje prihoda. Uvijek imate kontrolu nad nekretninom, a najbolje je što pritom ne morate ništa činiti! Od početka do kraja sve radimo umjesto vas, a vi samo zarađujete. Ako želite saznati više o našim uslugama, već danas se javite nekom od naših stručnjaka za najam.

Share this post

[wd_hustle id=’2′ type=’social_sharing’/]

Neka vaš dom za odmor s nama

Belvilla donosi 40+ godina iskustva u upravljanju nekretninom i preko 2000 putničkih partnera kako bi optimizirao vaš prihod od najma za vas bez ikakvih komplikacija.

Neka vaš dom za odmor s nama

Belvilla donosi 40+ godina iskustva u upravljanju nekretninom i preko 2000 putničkih partnera kako bi optimizirao vaš prihod od najma za vas bez ikakvih komplikacija.

You may also like

0 Comments

Submit a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Pretplatite se na naše obavijesti

Thank you for subscribing

Subscribe to our newsletter

For over 40 years we’ve been helping homeowners across Europe improve your income from their holiday homes. Subscribe to get our weekly articles in your email.

Thank you for subscribing