Kako vam tehnologija može pomoći u uspješnom vođenju najma nekretnine

ožu 13, 2020 | Savjeti za vlasnike kuća

Tehnologija uvelike utječe na današnji svijet. Zapravo, postala je potrebna na mnoge načine zahvaljujući praktičnosti koju nam nudi. Na području najma nekretnina, specijalizirani softver pojednostavio je različite aspekte iznajmljivanja, na primjer vođenje, distribuciju, marketing, prijavu i odjavu gostiju i još mnogo toga.

Uvođenje najnovije tehnologije u vođenje najma nekretnine vlasnicima je omogućilo nevjerojatno brz rast koji inače ne bi bio moguć. 

Stoga, ako vodite iznajmljivanje nekretnine na starinski način i želite saznati kako vam tehnologija može pomoći da preobrazite svoj posao, pažljivo pročitajte koje vam prilike tehnologija pruža –

  1. Dosljedan tijek rada

Ručno vođenje knjiga stvar je prošlosti! Više ne morate fizički održavati podatke o gostima ili ih upisivati u Excelove tablice. Nema više neurednih tablica u kojima podaci nakon nekog vremena više nisu jasni. 

Dakle, što je alternativa? Sustav za upravljanje podacima novog doba koji većina agencije za najam nekretnina nudi pojednostavit će vaš tijek rada i poboljšati učinkovitost vašeg upravljanja podacima.

  1. Upravljanje kalendarom

Nema više dvostrukih rezervacija. Da! Više ne morate otkazivati rezervacije gostiju zbog grešaka u upravljanju kalendarom. Uz centralizirani sustav bilježenja, sve možete organizirati u jednom centru. Napredni API-ji ažuriraju vaš kalendar čim primite rezervaciju i osigurava da se rezervirani datumi blokiraju i budu nedostupni za druge goste.

  1. Veća vidljivost

Vlasnici nekretnina trebali bi znati da uspjeh iznajmljivanja nekretnine ovisi o što većoj vidljivosti nekretnine. Dakle, ako nekretninu oglasite na jednoj ili dvije internetske stranice, nećete privući dovoljno pažnje gostiju, što bi moglo dovesti do slabe popunjenosti.

Sada agencije za upravljanje nekretninama imaju mogućnost distribucije oglasa za vašu nekretninu na različitim kanalima i internetskim stranicama za najam za samo nekoliko minuta. Na taj će se način vaša nekretnina oglasiti na mnogim kanalima, što će dovesti do veće popunjenosti i maksimalnog povećanja prihoda.

Želimo iskoristiti ovu priliku i predstaviti vam našu uslugu. Belvilla se svim silama trudi povećati izloženost vaše nekretnine tijekom cijele godine optimizacijom za tražilice, digitalnim oglasima na Facebooku i Googleu te distribucijom vaših oglasa na više od 2000 internetskih stranica, uključujući Booking.com, Airbnb, Expediju, Tripadvisor, Homeaway, Casamundo i druge platforme za najam nekretnina. Danas razgovarajte s našim stručnjacima za iznajmljivanje nekretnina i saznajte kako zajedničkom suradnjom možemo doći do više rezervacija za vašu nekretninu.

  1. Uštedite vrijeme

Vrijeme je novac. Ako štedite vrijeme, uštedjet ćete i novac, a upravo vam to tehnologija omogućuje. Ako automatizirate dio upravljanja kanalima, možete uštedjeti vrijeme za druge aspekte poslovanje kojima se morate posvetiti. Možete odvojiti više vremena da biste saznali kako možete poboljšati cjelokupno iskustvo svojih gostiju, umjesto da se fokusirate na stvari koje vam neće pomoći u razvoju. 

Naposljetku, ako želite proširiti i razviti svoje poslovanje, bilo bi vrlo pametno da uložite u tehnologiju za upravljanje nekretninom. Belvilla razvija najnaprednije inovacije u vezi s rezervacijom, iskustvom gostiju, upravljanjem prihodom i drugim područjima iznajmljivanja nekretnina. Koristimo i internet stvari te SMART kućne uređaje kako bismo poboljšali iskustvo gostiju. Ako želite da vam tehnologija pomogne u boljem upravljanju najmom nekretnina, zakažite besplatni savjetodavni poziv s jednim od naših stručnjaka za najam i informirajte se.

Share this post

[wd_hustle id=’2′ type=’social_sharing’/]

Neka vaš dom za odmor s nama

Belvilla donosi 40+ godina iskustva u upravljanju nekretninom i preko 2000 putničkih partnera kako bi optimizirao vaš prihod od najma za vas bez ikakvih komplikacija.

Neka vaš dom za odmor s nama

Belvilla donosi 40+ godina iskustva u upravljanju nekretninom i preko 2000 putničkih partnera kako bi optimizirao vaš prihod od najma za vas bez ikakvih komplikacija.

You may also like

0 Comments

Submit a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Pretplatite se na naše obavijesti

Thank you for subscribing

Subscribe to our newsletter

For over 40 years we’ve been helping homeowners across Europe improve your income from their holiday homes. Subscribe to get our weekly articles in your email.

Thank you for subscribing