Kako upravljati najmom više nekretnina za odmor

ožu 22, 2020 | Savjeti za vlasnike kuća

Mnogim vlasnicima nekretnina iznajmljivanje je donijelo sjajan prinos, a to ih je ohrabrilo da ulože u više nekretnina. Ako tom strategijom upravljate na odgovarajući način, vaš se povrat može maksimalno povećati te možete ostvariti dodatni prihod. No, ako nekretninama upravljate na pogrešan način, vaše bi se ulaganje moglo pokazati rizičnim.

Iznajmljivanje više nekretnina i obrada višestrukih rezervacija gostiju nije baš laka i može dovesti do velikog stresa. Kada upravljate većim brojem nekretnina, morate biti vrlo posvećeni, potrošiti mnogo vremena i truda da bi upravljanje bilo uspješno.

U ovom članku objasnit ćemo vam kako da maksimalno povećate povrat ulaganja, smanjite stres i uspješno upravljate najmom više nekretnina –

Upravljanje kalendarom za rezervacije

Kada upravljate većim brojem nekretnina za najam, vođenje kalendara s rezervacijama postaje najvažniji zadatak. Postoji mogućnost da pomiješate rezervacije gostiju, što bi moglo dovesti do nezadovoljstva gostiju. Dakle, prvo o čemu morate voditi računa jest ažuriranje kalendara i praćenje rasporeda dolazaka i odlazaka gostiju.

Belvilla koristi moć tehnologije za integraciju svih kalendara za različite nekretnine tako da se podaci nalaze na jednom središnjem mjestu. Napredni API-ji ažuriraju vaš kalendar čim primite rezervaciju i osigurava da se rezervirani datumi blokiraju i budu nedostupni za ostale goste. Nema dvostrukih rezervacija, nema problema.

Nabava osnovnih zaliha za nekretnine

Usluge temeljitog čišćenja tijekom svake smjene gostiju i zamjena svih osnovnih zaliha, kao što su toaletni proizvodi, posteljina, kuhinjski ručnici i drugih proizvoda apsolutno su obavezne. Tijekom kratkih smjena gostiju, postoji velika mogućnost da ćete zaboraviti zamijeniti neke zalihe ili da će vam te zalihe nestati. Takvi scenariji mogli bi dovesti do ljutitih gostiju ili loših recenzija koje bi mogle naštetiti vašem poslovanju – razmislite o nabavi svih ključnih zaliha za svoje nekretnine.

Belvilla vlasnicima nekretnina nudi profesionalne usluge čišćenja. Pružamo sve standardne usluge čišćenja, zamjenu posteljine i ručnika, proizvoda za kuhinju i kupaonicu i osiguravamo da vaša nekretnina bude svježa i čista prije dolaska gostiju. Mi ćemo napraviti sve, a vi se možete opustiti.

Ulaganje u pametne kućanske uređaje

Upravljanje većim brojem nekretnina zasigurno oduzima mnogo vremena. Ako automatizirate neke zadatke i koristite pametne kućanske uređaje, moći ćete se fokusirati na stvari koje su važnije. Na primjer, upotreba pametnih brava može olakšati laganu prijavu i odjavu bez vaše prisutnosti. Upotreba drugih IOT uređaja, kao što su pametne žarulje i termostati, mogu vam pomoći da uštedite na računima za struju i smanjite fiksne troškove.

No, to zahtijeva značajno ulaganje. Ako niste u mogućnosti platiti te troškove, Belvilla će vam rado pomoći – instalirat ćemo pametne kućanske uređaje u vašu nekretninu i omogućiti usluge na daljinu. Da biste saznali više, razgovarajte s našim stručnjakom za iznajmljivanje.

Unajmljivanje agencije za upravljanje nekretninama za najam

Napravite pametan potez i unajmite agenciju za najam nekretnina koja će voditi sve vaše nekretnine za odmor. Ona će učiniti sve. Ne morate se brinuti za koordinaciju usluga i upravljanje njima, čišćenje nekretnine tijekom smjene gostiju, oglašavanje nekretnine radi privlačenja gostiju, održavanje i popravak, odgovaranje na upite gostiju, njihove pritužbe itd. Agencija će sve obaviti, a vi ćete samo primati mjesečne uplate.

Belvilla surađuje sa svojim klijentima u Europi više od 40 godina. Više od 35.000 vlasnika nekretnina darovalo nam je svoje povjerenje. Ako razmišljate o unajmljivanju iskusne agencije za najam nekretnina, na pravom ste mjestu. Da biste saznali više o našim uslugama i kako vam možemo pomoći da proširite svoje poslovanje, razgovarajte sa stručnjakom za najam nekretnine.

Share this post

[wd_hustle id=’2′ type=’social_sharing’/]

Neka vaš dom za odmor s nama

Belvilla donosi 40+ godina iskustva u upravljanju nekretninom i preko 2000 putničkih partnera kako bi optimizirao vaš prihod od najma za vas bez ikakvih komplikacija.

Neka vaš dom za odmor s nama

Belvilla donosi 40+ godina iskustva u upravljanju nekretninom i preko 2000 putničkih partnera kako bi optimizirao vaš prihod od najma za vas bez ikakvih komplikacija.

You may also like

0 Comments

Submit a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Pretplatite se na naše obavijesti

Thank you for subscribing

Subscribe to our newsletter

For over 40 years we’ve been helping homeowners across Europe improve your income from their holiday homes. Subscribe to get our weekly articles in your email.

Thank you for subscribing