Kako iznajmiti kuću ili nekretninu za odmor putem Belville?

velj 11, 2020 | Savjeti za vlasnike kuća

Jeste li znali da ako planirate odlazak na izlet izvan grada ili imate nekretninu za odmor možete dodatno zaraditi iznajmljivanjem putem Belville? Da, točno tako! 

Uz Belvillu doživite besprijekorno iskustvo iznajmljivanja i ostvarite dodatni financijski kapital. Iznajmljivanje nekretnine putem Belville prilično je jednostavno. Postoji mnogo načina na koje možete ostvariti dodatnu zaradu putem Belville, no prvi je korak objava vašeg oglasa. 

Znamo da je stvaranje prvog oglasa najteži dio. Stoga smo vam maksimalno olakšali početak rada na našoj platformi. Potrebno je samo nekoliko klikova ili par sekundi da unesete svoje interese. I to je sve! Naši stručnjaci za iznajmljivanje javit će vam se i pomoći vam da brzo objavite svoju nekretninu na Belvillinoj platformi.

rent out

Samo trebate otvoriti naš odjeljak za vlasnike nekretnina i provjeriti koliku biste zaradu mogli ostvariti pomoću svoje nekretnine. Ako ste zadovoljni iznosom, ostavite svoje podatke za kontakt. Vrlo jednostavno! Za razliku od drugih platformi na kojima morate ispunjavati brojna polja, Belvilla cijeni vaše vrijeme i brine se za sve od početka do kraja. Vi se možete opustiti i gledati kako rezervacije pristižu.

Što je sljedeće? Jedan od naših stručnjaka će vam se javiti kako bi dobio uvid u vaše želje i u vašu nekretninu. Objasnit će vam što je potrebno napraviti za oglašavanje vaše nekretnine na Belvilli. Pobrinut ćemo se za fotografiranje vaše lokacije, pisanje i dizajn vašeg oglasa, distribuciju oglasa na više od 2000 internetskih stranica, optimizaciju vašeg oglasa, dnevnu optimizaciju cijena, sveobuhvatno dnevno upravljanje, obradu svih plaćanja i povrata. Uglavnom, radimo sve što je potrebno da biste maksimalno iskoristili svoju nekretninu za odmor i da bismo umjesto vas odradili sve zadatke povezane s iznajmljivanjem. 

Ako želite sami primati goste, i to je moguće. Samo se trebate pobrinuti da vaša nekretnina bude čista, da su kreveti pospremljeni i da ostavlja dobar prvi dojam. Savjet: ako goste dočekate s bocom vina ili bombonijerom, ostavit ćete pozitivan dojam koji gosti neće zaboraviti. 

Uz Belvillu imate brojne mogućnosti. Imate potpunu kontrolu nad svojom nekretninom. Dakle, što čekate? Samo naprijed, zatražite besplatno savjetovanje kod jednog od naših stručnjaka za iznajmljivanje i doživjet ćete besprijekorno iskustvo iznajmljivanja nekretnine za odmor!

Share this post

[wd_hustle id=’2′ type=’social_sharing’/]

Neka vaš dom za odmor s nama

Belvilla donosi 40+ godina iskustva u upravljanju nekretninom i preko 2000 putničkih partnera kako bi optimizirao vaš prihod od najma za vas bez ikakvih komplikacija.

Neka vaš dom za odmor s nama

Belvilla donosi 40+ godina iskustva u upravljanju nekretninom i preko 2000 putničkih partnera kako bi optimizirao vaš prihod od najma za vas bez ikakvih komplikacija.

You may also like

0 Comments

Submit a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Pretplatite se na naše obavijesti

Thank you for subscribing

Subscribe to our newsletter

For over 40 years we’ve been helping homeowners across Europe improve your income from their holiday homes. Subscribe to get our weekly articles in your email.

Thank you for subscribing