Jednostavan vodič za povećavanje prihoda od nekretnine za odmor

velj 7, 2020 | Savjeti za vlasnike kuća

Postoje različiti čimbenici koji utječu na broj rezervacija za vašu nekretninu za odmor. Konkurentna cijena, dobri sadržaji i pozitivne recenzije sjajno utječu na moguće goste. I sami možete učiniti neke stvari kako biste dobili sjajne recenzije i pokazali gostima da imate savršenu nekretninu za odmor.

Želimo vam pomoći da povećate svoj prihod. Stoga vam želimo dati neke preporuke u kojima se navode želje gostiju. Ako već imate dobru nekretninu za odmor, možete je dodatno poboljšati primjenjujući sljedeće savjete:

  • Omogućite besplatni Wi-Fi

U današnje doba većini je gostiju važno da mogu pristupiti internetu, čak i ako uživaju u odmoru. Internet je postao nužan dio naših života. Ako gostima omogućite pristup besplatnoj Wi-Fi mreži, postoj veća vjerojatnost da ćete dobiti bolje recenzije.

  • Dopustite ljubimce

Ljubimci su kao članovi obitelji. Ako dopustite ljubimce u nekretnini za odmor, na popis mogućih gostiju uključite i vlasnike kućnih ljubimaca. Naravno, radi se o vašoj nekretnini i vašim pravilima, tako da možete odlučiti dopuštate li u nekretnini boravak samo malim psima ili većem broju pasa. No, svakako dopustite boravak ljubimcima.

  • Soba za aktivnosti

Ako možete omogućiti sobu za aktivnosti u nekretnini za odmor, postoji veća vjerojatnost za rezervacije jer gosti vole provoditi vrijeme zajedno i zabavljati se. Možete staviti stol za biljar, hokej, stolni tenis, stolni nogomet itd. Sami birate što ćete ponuditi gostima! Ako ne možete namjestiti cijelu sobu za aktivnosti, gostima možete ponuditi slagalice, časopise, društvene igre, igrice itd. Male stvari koje se mogu raditi kada pada kiša. Ideje za aktivnosti možete potražiti na objavi na blogu ovdje.

  • Upute i karte    

Područje vaše nekretnine za odmor vjerojatno je novo vašim gostima. Ako im ponudite informacije kao što su karte s uputama ili letci s podacima o području, znamenitostima, atrakcijama, iznajmljivanju bicikala/automobila itd., postoji veća vjerojatnost da ćete ih usrećiti. Na taj ćete im način pomoći da maksimalno iskoriste svoj odmor. Ako imate omiljeni restoran u području, možete ga preporučiti gostima. Gosti će dobiti pravo lokalno iskustvo.

  • Bazen ili hidromasažna kada na otvorenom

Ako imate bazen ili hidromasažnu kadu na otvorenom, možete biti sigurni da će vaša nekretnina biti potpuno rezervirana. Gosti vole takav luksuz. Bazen je velika stvar, znamo, stoga nemojte paničariti ako ga nemate. Umjesto toga, možete primijeniti savjet o kartama i uputama kako biste gostima olakšali da pronađu put do plaže ili najbližeg vodenog parka.

Detalji su najvažniji

Možda su vam svi ovi savjeti već poznati. To znači da ste već na putu do boljih recenzija. Ako želite dodatne savjete za povećanje prihoda, uvijek se možete obratiti lokalnom stručnjaku za iznajmljivanje. Detalji su često vrlo važni za zadovoljstvo gostiju. Većina nas voli kada se netko brine o nama, a baš svi vole male, neočekivane znakove pažnje. Budite kreativni i zabavite se dok gostima pomažete da stvore nezaboravne uspomene. Zamislite da ste vi gost. Što biste dodali na popis?

Share this post

[wd_hustle id=’2′ type=’social_sharing’/]

Neka vaš dom za odmor s nama

Belvilla donosi 40+ godina iskustva u upravljanju nekretninom i preko 2000 putničkih partnera kako bi optimizirao vaš prihod od najma za vas bez ikakvih komplikacija.

Neka vaš dom za odmor s nama

Belvilla donosi 40+ godina iskustva u upravljanju nekretninom i preko 2000 putničkih partnera kako bi optimizirao vaš prihod od najma za vas bez ikakvih komplikacija.

You may also like

0 Comments

Submit a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Pretplatite se na naše obavijesti

Thank you for subscribing

Subscribe to our newsletter

For over 40 years we’ve been helping homeowners across Europe improve your income from their holiday homes. Subscribe to get our weekly articles in your email.

Thank you for subscribing