Evo kako promoviramo vašu nekretninu za odmor

velj 9, 2020 | Reklamiranje, Savjeti za vlasnike kuća

U našoj zadnjoj objavi na blogu opisani su savjeti i preporuke o tome što sami možete učiniti da povećate svoj prihod. Podsjećamo vas što mi možemo učiniti za vas!

Glavna prednost pri iznajmljivanju nekretnine za odmor putem davatelja sveobuhvatnih usluga jest to što postoje ljudi koji 24 sata dnevno 7 dana u tjednu rade na promoviranju vaše nekretnine za odmor. Kada iznajmite nekretninu za odmor putem Belville možete biti sigurni da je vaša nekretnina za odmor u dobrim rukama jer je naš cilj ostvariti što više rezervacija. I to radimo na brojne načine!

Ako želite znati kako to radimo u Belvilli i saznati više o tome što se događa iza scene, nastavite čitati!

  • Partnerstva

Osim što koristi vlastite kanale kao što su Facebook, Twitter, Instagram, e-bilten, kao i izravne poruke e-pošte, Belvilla surađuje s više od 2000 partnerskih internetskih stranica, uključujući Booking.com, Airbnb i HomeAway. To znači da se vaša nekretnina za odmor promovira i putem tih internetskih stranica i uvelike širi doseg vaše nekretnine.

  • Marketinške kampanje

Pokrećemo sezonske marketinške kampanje radi privlačenja novih gostiju. U okviru naših kampanja promoviramo vašu nekretninu na različitim događajima, festivalima, godišnjicama, u časopisima itd. 

  • Reklame u oglasima

Belvilla želi da je vide i čuju, pa se oglašava na reklamama na TV-u i radiju. Pokrećemo oglase na YouTubeu, kampanje na partnerskim prikazivačkim mrežama te se oglašavamo na društvenim mrežama. Na taj smo način prisutni na svim kanalima za promociju.

  • Oglasi na društvenim mrežama

Da bismo djelotvorno obavljali svoj posao i održali kontinuitet na našim online kanalima, posjetitelje internetske stranice koji još nisu izvršili rezervaciju želimo vratiti natrag na našu stranicu pomoću učinkovitih oglasa za „ponovno ciljanje“. Mnogo vremena i pažnje posvećujemo optimizaciji internetske stranice tako da nas korisnici mogu lako pronaći u tražilicama kao što je Google, a posebno radimo s medijskim komunikacijama povezanima s našim vlasnicima nekretnina.

Zaključak Cjelokupni Belvillin pristup temelji se na velikoj medijskoj mreži jer nam je cilj da Belvilla bude prepoznatljiva kao robna marka i postane vođa na tržištu. Učinit ćemo sve da vašu nekretninu za odmor predstavimo na najbolji mogući način uz profesionalne fotografije i oglašavanjem vaše nekretnine na više od 2000 internetskih stranica i putničkih agencija. To znači da će se vaša nekretnina promovirati 24 sata na dan, 7 dana u tjednu milijunima gostiju diljem svijeta. Iznajmljivanje nikada nije bilo lakše!

Share this post

[wd_hustle id=’2′ type=’social_sharing’/]

Neka vaš dom za odmor s nama

Belvilla donosi 40+ godina iskustva u upravljanju nekretninom i preko 2000 putničkih partnera kako bi optimizirao vaš prihod od najma za vas bez ikakvih komplikacija.

Neka vaš dom za odmor s nama

Belvilla donosi 40+ godina iskustva u upravljanju nekretninom i preko 2000 putničkih partnera kako bi optimizirao vaš prihod od najma za vas bez ikakvih komplikacija.

You may also like

0 Comments

Submit a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Pretplatite se na naše obavijesti

Thank you for subscribing

Subscribe to our newsletter

For over 40 years we’ve been helping homeowners across Europe improve your income from their holiday homes. Subscribe to get our weekly articles in your email.

Thank you for subscribing